Logo Pic
venember83 2024. április 21.

Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek

motta-allegri-conte_montazs.JPGA Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio Conte továbbra is az egyik lehetőséget testesíti meg a Juventus számára, bár nem lenne egyszerűen megvalósítható a megegyezés vele. A vezetőség elkötelezett Thiago Motta mellett, így a Bologna aktuális edzője veheti át nyáron a csapat irányítását. A sajtó számára előadott álláspontok ellenére a megbízhatónak számító újságíró szerint a vezetőség és Massimiliano Allegri már egyeztetett a nyári váltás kapcsán, és a válás lényegében egyértelmű mindenki számára. Az egyetlen kérdés már csak a válás módja. Ugyancsak Gianluca Di Marzio számolt be arról is, hogy az AC Milan is érdeklődött Thiago Motta kapcsán a szezon jelentős részében, ám a milánói klubot arról tájékoztatták, hogy a Bologna edzője a Juventusszal tárgyal.

A Tuttosport a legtóbbi meccs kapcsán Kenan Yıldız fontosságáról írt. A lap szerint a török fiatal beállása a második félidőben meghatározó fontosságú volt, mivel több kezdeményezőképességet és kiszámíthatatlanságot adott a csapatnak. Egyértelmű volt a játékos hatása már a második félidő első akcióitól lezdve, mindig a támadások középpontjában volt, és nem félt megjátszani a labdát. Ezért úgy tűnik, hogy egyre nehezebb a Juventust elképzelni a pályán Kenan Yıldız hiányában. A lap szerint a szurkolók is nyomást fejtenek ki a fiatal tehetség játszatása érdekében, a cikk értelmezése szerint elengedhetetlen Kenan Yıldız képességeinek a megcsillogtatása ahhoz, hogy a Juventus kedden bejusson az Olasz Kupa döntőjébe. 

Giovanni Albanese arról írt, hogy Nicolò Fagioli a Juventus utolsó két bajnokijára visszatérhet, pontosan egy hónap múlva. Nicolò Fagioli minden lépést betartott a javasolt terápia tekintetében, hetente eljárt a találkozókra, és bankszámlájára is rálátást biztosított a kezelőszemélyzet számára. A Juventus soha nem hagyta magára Nicolòt, a legesendőbb pillanatában szerződéshosszabbítást kapott a játékos, akinek fájt, hogy nem tudta csapatát segíteni a szezon negatív időszakaiban. Egy kemény év után Nicolò visszatérése a pályára szimbolikus jelentőséggel bírhat, a jól értesült újságíró meglátása szerint.

A Sky Sport egy másik érdekességről számolt be, az elmúlt években egyre kevesebb szabadrúgásgól születik, s ezt jól mutatja, hogy Dušan Vlahović az elmúlt két szezonban szerzett négy góljával mindenkit felülmúlt ebben a tekintetben Európa öt legjobb bajnokságában.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy natúr camembert teszt
Linda Morvai • 10 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 6 nap
Di Marzio: „A Juve Allegri bevonása nélkül tervezi a nyarat”
venember83 • 5 nap
Agresti: Di Gregorio, Zirkzee és Greenwood valós célpont
venember83 • 3 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Hibáink ajándékai
„Hibát elkövetni nem rossz; az a rossz, ha nem tanulunk belőle, hogy ne kövessük el újra.” (Colleen Houck) Hibák, hibák, hibák! Igyekszünk kerülni őket, mert rossz színben tüntetnek fel és kellemetlen helyzetbe hoznak. Ám sokkal több pozitívumot hordoznak, mint azt elsőre gondolnánk róluk.…
Meglepően olcsón kelt el a királynő egykori „Jaguarja”
Egy minap lezárult aukción 103,5 ezer fontért, azaz átszámítva nagyjából 47 millió forintért kelt el egy 2001-es évjáratú Daimler Majestic jármű, amely lényegében egy „újracímkézett” és némiképp átalakított Jaguar XJ luxusszedán. Mi ebben a nagy szám? – tehetné fel bárki a kérdést. Nos, ahogy az az…
>