Logo Pic
venember83 2024. április 17.

Yıldız lehet a megújuló Juve arca

yildiz_kenan_golorom_3.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy legkésőbb az Olasz Kupa-döntő után. A fiatal török fenomén nemrégiben meghosszabbította szerződését az adidasszal, és a márka arca lesz a jövőben.

A fiatal támadóról Fabrizio Ravanelli is nagyszerű véleménnyel van, és a Juventus legendája szerint a tízes meznek is jó helyet lehet a támadón: „Az én olvasatomban Kenan Yıldıznek a szélen van a helye az ellenfél kapujától 20-30 méterre. Rendkívüli minőséget képvisel a pálya adott harmadában, és nem maradhat távol az ellenfél tizenhatosától. A 10-es mez? Én mindenféle kétely nélkül odaadnám neki. Mivel ezzel felelősséget is kap a srác, akinek a 10-eshez méltó mentalitással kell felnőnie, és éreznie kell a klub bizalmát. Ezzel a mezzel még inkább a klub projektjének a középpontjában érezhetné magát.” - osztotta meg a véleményét Fehér Toll a TV Play műsorában.

A La Stampa értesülései szerint egyébként jövőre már Kenan Yıldız fogja viselni a tízes mezt.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy gyümölcssaláta teszt
Linda Morvai • 8 nap
Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé
venember83 • 5 nap
Huijsen és Soulé képviselői Giuntolival egyeztetnek a távozásról
venember83 • 3 nap
Herzogenaurachban folytatja a felkészülést a Juve
venember83 • 6 nap
Megháromszorozott bér és 10-es mez Yıldıznek?
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Philip Showalter Hench - avagy a Nobel-díjas tudós és a világ legnagyobb Sherlock Holmes gyűjteménye
Üdvözlet! Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az idei esztendő nagyon a világ leghíresebb nyomozójáért lángoló mániának az éve. Sherlock Holmes filmek, könyvek, színdarabok fokozottabb megjelenése mellett, elképesztő áron keltek el külföldi aukciókon a detektívhez kapcsolódó tárgyak, ritka…
Megállni tilos
"Az emberek bármit inkább tesznek, mint hogy gondolkodjanak." (John Searle) Mindig megyünk valahová, mindig csinálunk valamit, sosem állunk le. Ha megállunk, valójában akkor sem állunk meg igazán. Fékevesztett tempóban repesztünk keresztül az életen és elfeledkezünk arról, milyen nem csinálni…
>