Logo Pic
venember83 2024. április 17.

Yıldız lehet a megújuló Juve arca

yildiz_kenan_golorom_3.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy legkésőbb az Olasz Kupa-döntő után. A fiatal török fenomén nemrégiben meghosszabbította szerződését az adidasszal, és a márka arca lesz a jövőben.

A fiatal támadóról Fabrizio Ravanelli is nagyszerű véleménnyel van, és a Juventus legendája szerint a tízes meznek is jó helyet lehet a támadón: „Az én olvasatomban Kenan Yıldıznek a szélen van a helye az ellenfél kapujától 20-30 méterre. Rendkívüli minőséget képvisel a pálya adott harmadában, és nem maradhat távol az ellenfél tizenhatosától. A 10-es mez? Én mindenféle kétely nélkül odaadnám neki. Mivel ezzel felelősséget is kap a srác, akinek a 10-eshez méltó mentalitással kell felnőnie, és éreznie kell a klub bizalmát. Ezzel a mezzel még inkább a klub projektjének a középpontjában érezhetné magát.” - osztotta meg a véleményét Fehér Toll a TV Play műsorában.

A La Stampa értesülései szerint egyébként jövőre már Kenan Yıldız fogja viselni a tízes mezt.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 4 nap
A lapok szerint Motta érkezése számos játékos sorsát befolyásolhatja
venember83 • 2 nap
Nagy déligyümölcs ízű szörp teszt
Linda Morvai • 11 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 6 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 11 nap
Cikkek a címlapról
428. Visegrád várai
Ha Komáromot az erődök városának hívjuk, akkor Visegrádot joggal nevezhetnénk a várak városának, hiszen nem kevesebb, mint négy várral is rendelkezik, amelyből nekem sikerült hármat is meglátogatnom a közelmúltban. Ez egy régi adósság törlesztése volt részemről. Noha itt van a közelemben, mégis…
Elhagyatott romos kórház röntgen gépekkel: Egy utazás az időben
Az elhagyatott kórházak mindig is különleges vonzerőt jelentettek a városi felfedezők, fotósok és történészek számára. Ezek az épületek, amelyek egykor az élet és gyógyulás helyszínei voltak, ma az idő múlásának és az emberi történelem változásainak tanúi. Egy ilyen kórházban járva az ember szinte…
>