Logo Pic
venember83 2024. április 15.

Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése

chiesa_federico_tapsol.JPGRomeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico Chiesa 2025-ben lejáró szerződése ügyében a klub felvette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, a cél pedig egy áthidaló megoldás keresése. A Juventus keretéből pedig idén nyáron valóban távozik Alex Sandro, akitől egyes szurkolók már tavaly búcsúztak volna, de a futballista szerződésének az időtartama automatikusan meghosszabbodott, mivel volt egy pályára lépések számára vonatkozó kitétel a futballista szerződésében, és a játékos tavaly is elengedhetetlen alapembere volt a csapatnak.

A DAZN és egyéb olasz források beszámolója szerint Federico Chiesa és Massimiliano Allegri között ismét parázs volt a hangulat, miután a városi derbin a mester lecserélte a támadót, aki azt sérelmezte, hogy mindig ő hagyja el elsőként a pályát, amikor csere mellett dönt a mester, és ezért nem is fogott kezet a mesterrel a pálya elhagyásakor, majd a padon sem tartotta magában csalódottságát.

A Tuttosport viszont örömteli hírekkel szolgált, a lap szerint minden készen áll Kenan Yıldız és a Juventus szerződésének a meghosszabbításához, ami így 2029 nyaráig kötné a klubhoz a tehetséges török fiatalt.

Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus számára Luis Alberto is opciót jelenthet, miután a futballista fel kívánja bontani szerződését a Lazióval, és illene Thiago Motta 4-3-3-as rendszerébe, de egyelőre csak opcióként merült fel a játékos, korántsem biztos érkezőként.

Ugyancsak Nicolò Schira számolt be arról, hogy Adrien Rabiot és Massimiliano Allegri között kiváló a kapcsolat továbbra is, ám a mester feltehetően távozik nyáron, és bár a francia középpályás Thiago Mottával is jó kapcsolatot ápol, a fiatal edző érkezésével a francia középpályás már nem számítana elengedhetetlen alapembernek. Ezért nagy valószínűséggel a futballista nyáron el fogja hagyni a Juventust.

Gianluca Di Marzio osztott meg Thiago Mottával kapcsolatban legutóbb némi fejleményt, az újságíró szerint a Juventus a Bologna edzőjét választotta, és szezon végén az eredményektől függetlenül a klub megpróbál majd megegyezésre jutni Massimiliano Allegrivel. A napokban viszont a Bologna és Thiago Motta között történt kommunikációban az edző várakozó álláspontról tájékoztatta a klubját, és ennek oka a Bologna esetleges BL-szereplése lehet, ami áthúzhatja a Juventus terveit.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 4 nap
A lapok szerint Motta érkezése számos játékos sorsát befolyásolhatja
venember83 • 2 nap
Nagy déligyümölcs ízű szörp teszt
Linda Morvai • 11 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 6 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 11 nap
Cikkek a címlapról
428. Visegrád várai
Ha Komáromot az erődök városának hívjuk, akkor Visegrádot joggal nevezhetnénk a várak városának, hiszen nem kevesebb, mint négy várral is rendelkezik, amelyből nekem sikerült hármat is meglátogatnom a közelmúltban. Ez egy régi adósság törlesztése volt részemről. Noha itt van a közelemben, mégis…
Elhagyatott romos kórház röntgen gépekkel: Egy utazás az időben
Az elhagyatott kórházak mindig is különleges vonzerőt jelentettek a városi felfedezők, fotósok és történészek számára. Ezek az épületek, amelyek egykor az élet és gyógyulás helyszínei voltak, ma az idő múlásának és az emberi történelem változásainak tanúi. Egy ilyen kórházban járva az ember szinte…
>