Logo Pic
venember83 2024. március 25.

Megvan a megállapodás Koopmeiners szerződéséről?

koopmeiners_teun_mosolyogva_mutogat.jpgA Tuttosport értesülései szerint a Juventus előrelépést ért el Teun Koopmeiners ügyében, így megelőzte a holland középpályásért ugyancsak érdeklődő Liverpoolt, mivel a lap szerint a 26 éves játékos utasította ügynökét, Bart Bavingot, hogy jusson megállapodásra az Öreg Hölggyel.

A lap szerint a felek megegyeztek egy 4,5 millió eurós bérben, így az átigazolás kapcsán már csak az Atalantával való megegyezés maradt, ami nem lesz egyszerű, mivel a bergamói együttes 60 millió euróra értékeli a futballistát.

Egy másik középpályás ügyében is tárgyalás várható a Juventus részéről, a La Gazzetta dello Sport már hetekkel ezelőtt beszámolt arról, hogy a Southamptonnal egyeztetni fog az Öreg Hölgy, mivel a Juventus bizonyosan nem fogja kifizetni a Charly Alcaraz szerződésébe foglalt 50 millió eurós kivásárlási árat.

A Calciomercato friss értesülései szerint a Juventus szeretné meghosszabbítani a kölcsönszerződést, és egyben az olasz klub a kivásárlási árat is szeretné mérsékelni. Az angol klub a pletykák szerint nyitott a kölcsön meghosszabbítására, különösen ha nem sikerül feljutnia a Premier League-be.

Carlos Alcaraz mindössze négyszer lépett pályára a Juventus mezében, egy gólpasszt jegyzett, jelenleg pedig izomsérüléssel bajlódik, de nincs kizárva, hogy a Lazio ellen már bevethető lesz.

Matteo Moretto beszámolója szerint a Juventus érdeklődést mutat Albert Guðmundsson iránt, a Genoával azonban nem zajlanak még tárgyalások a 25-30 millió euróra értékelt csatár kapcsán, aki nyáron valószínűleg váltani fog, miután érdeklődik iránta a Tottenham, illetve Olaszországból az Inter és a Juventus.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az izlandi játékos Olaszországban szeretne maradni, és rábólintott az Interhez csatlakozásra, azonban az Inter pénzügyi helyzete miatt a nerazzurro klubbal hosszas tárgyalások várhatók, és a csatár feltehetően kölcsönben, kivásárlási opcióval érkezhet a lombardiai városba.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 5 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 10 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 4 nap
Cikkek a címlapról
Légikisasszonyból űrhajósnő
12 napot töltött nemrég a Nemzetközi űrállomáson az első belorusz űrhajósnő, Marina Vaszileuszkaja.
„A sörkészítés is olyan nekem, mint a zenélés” – Ken Ishii-interjú
Ken Ishii a japán techno egyik első úttörőjeként bukkant fel a '90-es évek elején, majd pár évvel később robbant be szélesebb körben is a köztudatba, amikor az Extra súlyosan disztópikus, animés videóklipjét agyonjátszotta az MTV. Február elején, 21 évvel az előző látogatása után érkezett újra…
>